Як витратить Бориспіль 88 мільйонів грн субвенцій із державного бюджету

Як витратить Бориспіль 88 мільйонів грн субвенцій із державного бюджету
6 Березня 2024, 16:50
Поділитися:

На найближчому засіданні Бориспільської міської ради бюджет громади знову буде відкореговано. Міська влада збирається додатково виділити ще 6,2 млн грн на ЗСУ. Гроші будуть перераховані як субвенція безпосередньо військовим частинам.

Також міська скарбничка поповниться коштами з державного бюджету. Місто отримає кілька субвенцій. Так, більше 25 млн грн спрямують на реконструкцію котельні на вул. Момота; 51,2 млн грн піде на реконструкцію ліцею ім. Костянтина Могилка (теж вул. Момота), що дозволить нарешті запустити процес добудови навчального закладу. Також управління освіти отримає субвенцію у розмірі майже 12 млн грн на покращення гарячого харчування.

Останню субвенцію «Вістям» прокоментувала начальник управління освіти і науки Катерина Шабан. За її словами, це програма ООН, яка відібрала для участі дев’ять бориспільських ліцеїв. 

«У нас було два шляхи використання цих коштів: або покращити якість харчування, або знизити плату за нього на 30%. Ми обрали перший варіант, адже у програмі беруть участь не всі ліцеї, тому знижувати вартість лише для частини учнів буде несправедливим по відношенню до решти», — зазначила керівник управління.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама