Як виглядає ТРЦ Ретровіль після ракетного удару рашистів, – ФОТО

image
28 Квітня 2022, 14:35
Поділитися:

20 березня рашисти обстріляли ракетами ТРЦ Ретровілль в Подільському районі Києва. Внаслідок ворожого обстрілу зайнялися торговельний центр та автомобілі на парковці, а також були пошкоджені вікна у будинках поряд. Крім цього, тоді від обстрілів загинуло 8 людей.

У мережі показали, що залишилося від великого торговельно-розважального центру.

Як виглядає ТРЦ Ретровіль після ракетного удару рашистів, - ФОТО , фото-1, dtp.kiev.ua

dtp.kiev.ua

Про це пише Telegram-канал dtp.kiev.ua.

Ми маємо Telegram-канал. Долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі всіх важливих та актуальних подій Києва, області та України.

Так виглядає один із магазинів, точніше його залишки в ТРЦ Ретровіль, який обстріляли окупанти, – йдеться у повідомленні.

На опублікованих фото можна побачити купу уламків та речей, які ще донедавна були товаром одного із магазинів та могли подарувати радість своєму власнику.

Судячи з кількості арматури, від магазину нічого не залишилося.

Як виглядає ТРЦ Ретровіль після ракетного удару рашистів, - ФОТО , фото-2, dtp.kiev.ua

dtp.kiev.ua

Відомо, що завали в ТРЦ Ретровіль розбирають і сьогодні. Територія торговельного центру огороджена.

Нагадаємо, що рашисти обстріляли ракетами ТРЦ Ретровіль 20 березня. Внаслідок ворожого обстрілу зайнялися торговельний центр та автомобілі на парковці, а вікна у сусідніх будинках повилітали. В ДСНС розповіли, що повідомлення про пожежу у Подільському районі столиці надійшло о 22:48. Рятувальники встановили, що внаслідок ворожого обстрілу загорілись автомобілі на парковці та 3-4 поверхи торгового центру.

Також ми писали про те, що Служба безпеки України затримала тіктокера, який напередодні бомбардування ворогом одного з ТРЦ столиці, виклав у мережу світлину та відео пересування української техніки поблизу торгівельного центру. Згодом торговий центр, біля якого перебували наші захисники, зазнав потужного ракетного удару російських окупантів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua