Як виглядає оновлений кінотеатр «Лейпциг» на Борщагівці

image
28 Лютого 2020, 16:28
Поділитися:

Голова комісії Київради з питань культури, туризму та інформаційної політики Вікторія Муха побувала в оновленому кінотеатрі «Лейпциг»  і поділилася на своїй сторінці фотографіями.

Капітальний ремонт фасаду і приміщень тривав близько двох років. 

ДОВІДКА 

Відкритий 6 листопада 1974 року у Києві, кінотеатр одержав свою назву від німецького міста-побратима Лейпцига. З 2013 року кінотеатр-культурний центр “Лейпциг” входить до Мережі кінотеатрів КП “Київкінофільм”.
Протягом останніх трьох років кінотеатр невпинно розвивається не лише інфраструктурно (зокрема, 2018 року у найбільшій залі встановлено перший в Києві цифровий проектор NEK з лазерним джерелом світла, який дозволяє отримати надзвичайно якісне зображення 4К), а й і як культурна платформа. 
Тут відбуваються прем’єри українських фільмів, зустрічі з відомими режисерами та акторами, музикантами і письменниками. Водночас команда “Лейпцига” активно долучається до громадської діяльності і підтримує різноманітні форми співпраці із благодійними організаціями, волонтерами, активним громадським сектором української столиці.

 

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ