Як в Україні склали додаткову сесію ЗНО з біології та географії

image
11 Липня 2019, 18:56
Поділитися:

9 та 10 липня в Україні складали додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання з біології та географії. У ЗНО з біології 9 липня взяли участь 223 абітурієнти, що становить 83%  від загальної кількості зареєстрованих, а у випробувані з географії 10 липня – 190 осіб, або 78,8% від зареєстрованих учасників.

Про це інформує офіційний сайт Українського центру оцінювання якості освіти.

– За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, в додатковій сесії ЗНО з біології взяли участь 223 учасники, що становить 83%  від загальної кількості зареєстрованих, – говориться у повідомленні.

Із завданнями сертифікаційної роботи додаткової сесії можна ознайомитися на сайті УЦОЯО в розділі «ЗНО-2019. Біологія». Там же розміщено правильні відповіді до них.

Також Центр оцінювання якості освіти повідомляє про результати додаткової сесії з географії.

– За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з географії взяли 190 учасники, що становить 78,8% від загальної кількості зареєстрованих, – йдеться у повідомлення УЦОЯО.

Із завданнями сертифікаційної роботи з географії можна ознайомитися в розділі «ЗНО-2019. Географія». У цьому ж розділі розміщено правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи.

Нагадаємо, 8 липня додаткову сесію ЗНО з історії України складали 83% зареєстрованих учасників.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ