Як в Броварах Масницю святкували (ФОТО, ВІДЕО)

image
2 Березня 2020, 16:22
Поділитися:

В неділю, 01.03.2020 в Броварах МКЦ «Прометей» став центром святкування Масниці.
Організатори свята намагалися зробити святкування цікавим для мешканців міста будь-якого віку, від малечі, до людей похилого віку. І можна сказати, що у них це вийшло на 100%.
У фойє міського культурного центру діти брали участь у різноманітних майстер-класах та разом з батьками змагалися на швидкість по ліпці вареників. Також всі охочі змогли постерігати за справжнім дитячим показом мод.
Тим часом на майданчику біля «Прометею» із самого ранку розгорнувся ярмарок. Що можна було придбати? Та багато чого: одяг, харчові продукти, галантерею та інше.
Журналісти «AT BROVARY»  також взяли участь у благодійній покупці та за кошти, які надалі підуть на лікування онкохворих, придбали мильце ручної роботи. Не стримались ми і від справжньої медовухи, приготовленій на калині.
Під святковий концерт біля міського культурного центру кожен охочий міг пригоститися млинцями, які готували в закладах дошкільної освіти та справжнім кулешем, приготовленим на шкварках. Також від мангала, що димів поруч з «Прометеєм», доносився запах смачного шашлику.
І ось нарешті розпочався конкурс, заради якого прийшло більшість мешканців та гостей міста – лазіння по стовпу за мішками з призами. Хочеться сказати, що далеко не кожному вдалося забратися до верхівки дерев’яного стовпа. Найспритніші отримали доволі непогані призи: телевізор, мікрохвильова піч, тостер, електром’ясорубка, мобільний телефон та інша електроніка та побутова техніка.
Словом свято вдалося, і не змогла його зіпсувати доволі вітряна погода, яка цього дня ніби нагадувала, що весна весною, але зима ще далеко не відійшла. 

ЩОБ ВІДКРИТИ ФОТО, КЛІКНІТЬ ПО НЬОМУ

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

   

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed