Як учні гімназії ім. С. Олійника та СШ №7 допомагають онкохворим містянам

image
2 Жовтня 2019, 20:44
Поділитися:

В останні дні вересня в гімназії ім. С. Олійника відбувся традиційний  благодійний  ярмарок «Смакота». Усі виручені кошти навчальний заклад перерахував на допомогу Благодійному фонду допомоги онкохворим «Інна» та передав адресно 17 учням та вчителям школи, які  потрапили в складні життєві обставини. Другий рік поспіль замість коштів на квіти 1 вересня збирають їх для підопічних БФ «Інна» і шестикласники 6-Г СШ №7. І підтримують хворих на рак не лише разовою акцією.

Діти початкової ланки гімназії  ім. С. Олійника разом зі своїми батьками підготували різноманітні смаколики – пряники, торти, печиво, які самі й реалізували під час благодійного ярмарку. Купували домашню випічку учні та вчителі гімназії. Усі виручені кошти, – 46 тис. грн – за рішенням педагогічного та батьківського колективів, розділили між  БФ «Інна» та  17 учнями і вчителями школи, які потрапили в складні життєві обставини.

благодійний ярмарок у гімназії

благодійний ярмарок у гімназії

благодійний ярмарок у гімназії

благодійний ярмарок у гімназіїБезпосередньо класовод 1-В класу Олена Лисенко організовує батьків класу та учнів на благодійність 1 вересня третій рік поспіль: замість квітів для вчительки діти збирають кошти на благодійну допомогу. Цей рік не став винятком: у День знань батьківський колектив класу частково відмовився від  квітів учительці (адже це 1 клас і зовсім без квітів – ніяк) і зібрав понад 5 тис. грн. Частину коштів перерахували БФ «Інна», ще частину – на лікування онкохворої Олени Мазур – матері учениці гімназії.

Один із співзасновників та куратор фонду допомоги онкохворим «Інна» Віталій Чучеров зазначає, що гімназія ім. С. Олійника не вперше простягає руку підтримки підопічним фонду. «Таке своєрідне «шефство» стало традиційним – і це чудово, адже милосердя і доброта – невід’ємні складові виховного процесу в цивілізованому суспільстві», – каже Віталій. І додає, що серед броварських школярів мають ще одних благодійників вихованців учительки СШ №7 Юлії Ляховської – 6-Г клас. Другий рік поспіль, за ініціативи класного керівника, шестикласники замість коштів на квіти збирають їх для підопічних БФ «Інна». Цього року 6-Г передав фонду понад 2 тис. грн. Та це не разова акція шестикласників: завдяки генератору та ініціатору добрих справ Юлії Ляховській, школярі збирають кошти і на День вчителя, і до Всесвітнього дня раку (4 лютого). А ще вони опікуються онкохворим майже однолітком – Єгором Гороховським: вітають зі святами, за потреби забезпечують необхідними речами.

Читайте також:  Я є і я буду: броварчани підтримали онкохворих. ФОТО 

учні 7 школи

World Cancer Day-2019

учні вітають Єгора Гороховського

Привітання Єгора Гороховського з Новим роком

6-Г клас СШ№7

Підопічні фонду «Інна» дякують учням за допомогу

За 4 роки існування за допомогою до фонду «Інна» звернулося понад 200 онкохворих броварчан. З початку року на їхнє лікування та обстеження витрати склали близько 800 тис. грн. Минулого року на допомогу містянам, які борються зі страшним недугом, з бюджету міста виділено майже 4, 5 млн грн.

Віталій Чучеров від імені всіх підопічних фонду «Інна» щиро дякує директорам закладів, учителям, дітям та їхнім батькам за милосердя і доброту. Адже кожна копійка та увага – це неоціненний вклад у порятунок  онкохворих броварчан.

Читайте також:

Охочих запрошують до участі в IV Міжнародному благодійному фестивалі-конкурсі «Inna-Brovary»

«День Добра» у Броварах: врятувати життя Артемчику «своїми руками»

День захисту дітей: як це було в Броварах. ФОТО

День Незалежності-2019: як це було в Броварах. ФОТО

Благодійний фонд допомоги онкохворим «Інна» нагородили «Ангелом добра»
Броварський благодійний фонд «Інна» став призером конкурсу «Благодійна Україна-2018»

Джерело: Трибуна Бровари