Як у місті розділили 380 тис. грн між громадськими та благодійними організаціями | Трибуна

image
8 Вересня 2020, 21:17
Поділитися:

Під час засідання виконавчого комітету 8 вересня члени виконкому схвалили рішення про надання фінансової підтримки за кошти місцевого бюджету 5 організаціям, де працює переважна більшість осіб із інвалідністю та організаціям соціального спрямування на загальну суму 380 тис.грн.

Як зазначено в рішенні, члени виконавчого комітету розглянули протокол комісії з розподілу коштів міського бюджету для фінансової підтримки:

підприємств, де працює не менше 80% осіб із інвалідністю від загальної кількості працюючих;громадських організацій, де є особи з інвалідністю;громадських та благодійних організацій (фондів), діяльність яких має соціальне спрямування.

У рамках міської програми «З турботою про кожного» виконком схвалив надання фінансової підтримки:

Благодійній організації «Благодійний фонд «Сіалія», яка здійснює підготовку і навчання дітей із особливими потребами на рівні дошкілля та початкової школи – 70 тис.грн;громадській організації «Батьки «Мозаїки»», яка займається наданням освітніх послуг дітям із особливими освітніми потребами –140 тис. грн;Броварській міськрайонній організації Товариства Червоного Хреста України, яка проводить місячники з милосердя, акції до пам’ятних дат та свят, забезпечує окремі категорії населення продуктовими наборами, підгузками медичного призначення тощо – 95 тис.грн;Броварській міській організації ветеранів, яка допомагає «одиноким, хворим та малозабезпеченим пенсіонерам», при тому, що переважна більшість виділених коштів йде на зарплату голові, заступнику та бухгалтеру – 60 тис. грн;ГО «Центр духовної та соціально-психологічної реабілітації «Перемога», який проводить профілактичні заходи щодо шкідливості вживання алкоголю та наркотиків серед учнівської молоді Броварів, здійснює надання реабілітаційних послуг для нарко- та алкозалежних громадян – 15 тис. грн.

Нагадаємо, у перший тиждень нового 2020 року в броварській міськраді відбулось засідання комісії з розподілу бюджетних коштів між громадськими та благодійними організаціями міста.

Отримати фінансову підтримку хотіли 15 місцевих організацій, кожна з яких проводить заходи соціального спрямування. На підтримку ГО у 2019 році з міського бюджету витрачено 3,9 млн грн, на початку 2020-го пропонувалося 2,5 млн грн.

Читайте також:

Як у міськраді розділили 2,5 млн грн між громадськими організаціямиМіж броварськими ГО та благодійними фондами розподілили більше 3-х мільйонівВетеранська ГО досі не звітує про фінансування з бюджету та використовує заборонену символіку

Перегляди публікації: 2

Джерело: Трибуна – Бровари