Як у Києві відзначити день народження Висоцького

image
25 Липня 2019, 14:33
Поділитися:

Сьогодні – 81-річниця з дня народження актора, поета і автора-виконавця Володимира Семеновича Висоцького. Шанувальникам його творчості підготували музичну та поетичну програму.

Вечір поезії «Де твої 17 років? ..»

Ця зустріч присвячена поезії Володимира Висоцького. Вірші читатимуть актриси театру і кіно Ольга Собко та Ірина Рождественська у супроводі живої музики Романа Гаврилова (гітара).

Коли: о 19:00.
Де: Галерея Висоцький, вул. Воздвиженська, 40.
Вартість квитків: 200 грн, замовлення квитків за тел. +38 (067) 684-02-87.

Вистава-концерт за віршами та піснями В. Висоцького «Ще не вечір»

Київський театр поезії та пісні, відгукуючись на численні побажання українських знавців, любителів і колекціонерів пісень і віршів Володимира Семеновича Висоцького, вирішив не пропускати День пам’яті 25 липня і показати всім оновлену, а для багатьох нову програму за творчістю Висоцького «Ще не вечір». Сценарна група відібрала з величезного творчого доробку Висоцького цікаву низку пісень і віршів, серед яких багато ліричних, філософських і гумористичних пісень. 

Коли: о 19:00.
Де: Український дім, вул. Хрещатик, 2.
Вартість квитків: 400 – 600 грн.

Висоцький | Камерний концерт Олексія Горбунова

Поет, романтик, хуліган, актор, неймовірний артист! Володимир Висоцький написав близько 800 пісень – щирих, життєвих, правдивих. Кожна з них – для всіх і для кожного особисто. У програмі: наживо твори всенародного улюбленця на сцені винятковий артист та харизматична особистість Олексій Горбунов, камерне спілкування та дружня атмосфера, музичний супровід – гурт «Грусть пилота», вірші та цікаві невигадані історії життя за лаштунками.

Коли: о 20:00.
Де: Caribbean Club Concert-Hall, вул. С. Петлюри, 4.
Вартість квитків: 390 – 2900 грн.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ