Як святкуватимуть Новий рік 2022 в Ірпені?

image
24 Листопада 2021, 14:19
Поділитися:

Дискотека, екрани, салют, дитячі свята у парках, фантастична ілюмінація та казкова атмосфера. Редакція «04597» дізналася про плани міської ради щодо організації цьогорічних новорічних свят.
«У зв’язку з пандемією і карантином великого концерту ми не можемо провести, але буде чимало міні-заходів на свіжому повітрі, класний салют, ілюмінація і казкова атмосфера у всій нашій громаді”, – пояснив редакції мер Ірпеня Олександр Маркушин. 
Отже, новорічні свята розпочнуться зі святкування Дня Миколая. 19 грудня о 17.00 урочисто відкриють міську ялинку на площі Шевченка. Ялинка як завжди, в Ірпені сучасна і дуже гарна. 
Вже з 24 го по 26 грудня в паркам Ірпеня та в зонах відпочинку по селам громади відбудуться новорічні дитячі свята з музикою, аніматорами, чаєм та солодкими подарунками для дітей. 

У новорічну ніч на площі для ірпінчан буде організовано святкову дискотеку, встановлено відео-екрани і святковий салют, якого ще не бачив Ірпінь. Салют вирішили запускати о першій годині Нового року. Оскільки в 00.00 більшість людей сидять за столами в домівках перед телевізорами і салют можуть пропустити. 
Вже 3-4 січня в будинках культури будуть проведені вистави для дітей соціальних категорій. 
Далі Ірпінська громада переходить у різдвяні свята, але це буде інша історія. «В Ірпені вже склалася гарна традиція колядування, Водохреща. Наш Відділ культури забезпечить нам увесь цикл різдвяних свят», – додав Олександр Маркушин. 
Отже, в Ірпені на новорічні та різдвяні свята буде весело і душевно. Свято буде! 
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua