Як спілкуватися із поліцейськими: киян навчають основ правової освіти

image
9 Серпня 2019, 12:35
Поділитися:

У столиці впроваджуються проекти-переможці міського конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада». 

Цього тижня презентували черговий втілений проєкт з розвитку Києва у сфері правової освіти населення. У рамках якого розпочався курс тематичних лекцій, перша з яких була присвячена взаємодії з правоохоронними органами у критичних ситуаціях. Киян, зокрема, навчають, як поводитися під час затримань, допитів чи обшуків. 

Сьогодні мав чудову нагоду відвідати лекцію про права людини під час взаємодії з правоохоронними органами. Приємно зазначити, що у залі не було вільних місць, – це свідчить про актуальність та соціальний запит на даний проєкт, – зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Захід проходив на базі освітнього простору для молоді, який минулого року був обладнаний коштами з бюджету міста Києва в рамках проекту-переможця громадської організації «Освітня асамблея».

Лекція проходила в інтерактивній формі за участі професійних адвокатів і представників поліції. 

Курс лекцій організований Департаментом суспільних комунікацій КМДА спільно з ГО «Національним центром правозахисту». Більш детально з умовами та перебігом Конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ