Як розпізнати коронавірус? – Макарів Діловий

image
21 Жовтня 2020, 04:31
Поділитися:

У зв’язку з стрімким збільшенням захворювань на COVID-19 та перевантаження медичних закладів, фахівці в галузі охорони здоров’я, підготували інформаційне повідомлення для населення

◉ Симптоми з’являються з третього дня після зараження (симптоми вірусу).

1 фаза:

◉ біль в тілі

◉ біль в очах

◉ головний біль

◉ блювота

◉ діарея

◉ нежить або закладеність носа

◉ палаючі очі

◉ печіння при сечовипусканні

◉ почуття лихоманки

◉ Подряпини в горлі (біль в горлі).

Дуже важливо рахувати дні появи симптомів: 1-й, 2-й, 3-й.

◉ Діяти потрібно до появи лихоманки.

◉ Увага ! Дуже важливо пити багато рідини, особливо очищеної води, щоб позбутися сухості в горлі і очистити легені ( від 1.5 до 3л на день). 2 фаза(З 4-го по 8-й день) загострення:

◉ Втрата смаку і / або запаху

◉ Втома з мінімальними зусиллями

◉ Біль в грудях (грудна клітка)

◉ Тисне в грудях

◉ Біль в попереку (в області нирок) _ ➙ Вірус вражає нервові закінчення;

◉ Різниця між втомою і задишкою: • Задишка – це коли людина сидить – не докладаючи ніяких зусиль – і у неї задишка; • Втома – це коли людина намагається зробити щось легке і відчуває втому. Необхідно багато рідини і вітаміну С.

Covid-19 зв’язує кисень, тому якість крові погана , кисню менше.

3 фаза – зцілення:

◉ На 9-й день настає фаза загоєння, яка може тривати до 14-го дня (одужання).

◉ Не відкладайте лікування, чим раніше, тим краще!

Всім здоров’я. Для профілактики захворювання:

• Посидьте на сонці від 15 до 20 хвилин. • Відпочивайте і спіть не менше 7-8 годин.

• Пийте мінімум півтора літра води в день.

• Всі продукти повинні бути гарячими (не холодними).

Зверніть увагу на те, що pH коронавіруса коливається від 5,5 до 8,5. Тому все, що нам потрібно зробити для знищення вірусу, – це споживати більше лужної їжі, що перевищує кислотний рівень вірусу. Такі як:

◉ Банани, зелений лимон → 9,9 pH

◉ Жовтий лимон → 8,2 pH

◉ Авокадо – 15,6 pH

◉ Часник – 13,2 pH

◉ Манго – pH 8,7

◉ Мандарин – 8,5 pH

◉ Ананас – 12,7 pH

◉ Кресс-салат – 22,7 pH

◉ Апельсини – 9,2 pH.

Звідки ви знаєте, що у вас Covid-19?!

◉ свербіж в горлі

◉ сухість в горлі

◉ сухий кашель

◉ Висока температура

◉ утруднене дихання

◉ втрата запаху і смаку

Джерело: Макарів Діловий