Як правильно загадувати бажання в новорічну ніч

image
6 Лютого 2019, 05:00
Поділитися:

Як правильно загадати бажання в новорічну ніч, щоб воно збулося

Зовсім скоро ми будемо сидіти за святковим столом, проводжати 2018 рік і зустрічати новий – 2019. Однією з найголовніших атрибутів новорічної ночі є загадування найзаповітнішого бажання.
А чи пам’ятаєте ви те, що загадували минулого року? Думаємо, що ні. Це все відбувається через те, що ми думаємо дуже поверхово й в загальному. Півхвилини й ми запланували щось на цілий рік уперед. А чи працює це?..
Значимість цих бажань для нас дуже низька, скоріше всього, якщо ми не обдумали їх завчасно. Часу, поки «годинник дванадцять б’є» занадто мало, щоб зрозуміти, що нам дійсно необхідно і як цього досягнути. Тому так складно втримувати бажання в пам’яті й реалізовувати їх.
Але не треба засмучуватися, адже вихід є! Просто необхідно правильно формулювати свої думки і, відповідно, бажання. Так влаштований наш мозок: йому необхідно конкретно давати завдання, щоб отримати виконання на всі 100%.
Ото ж, поради, як правильно загадувати бажання в новорічну ніч.
1. За день-два до Нового року видіть час, щоб подумати про свої бажання й сформулювати їх у конкретній формі.
2. Запасіться папером і маркерами. Записуйте всі свої бажання, навіть якщо вони здаються вам божевільними. Старайтеся писати лише в позитивній формі, без негативу й заперечення.
3. Максимально конкретизуйте бажання. Хочете бути здоровими? Але для кожної людини здоров’я – різне. Хтось хоче позбутися хвороб, хтось просто мати більше сил. Тому необхідно оприділитися й навіть можливо розписати по пунктах.
4. Намагайтеся найбільш детально «відчувати» результат, емоції, які отримуєте, коли ваше бажання збулося.
5. Зв’яжіть бажання з вашими життєвими цілями. Наприклад, якщо ваше бажання – бути багатим, а тут ви ще згадали, що давно хотіли змінити роботу на іншу, то це буде чудове поєднання приємного з корисним!
Але головне завжди вірити у свої сили й ніколи не здаватися. Пам‘ятайте: якщо лежати на дивані й просто мріяти, ніяке бажання так і не стане реальністю!

Джерело: Макарів Діловий — Макарів Діловий — Останні новини