Як підготуватися до ЗНО: декілька порад

image
1 Травня 2021, 04:36
Поділитися:



Уже через місяць абітурієнти складатимуть ЗНО з української мови. Від результатів тесту, без перебільшення, залежатиме подальша доля дитини.

Підготовка до зно з української мови дасть можливість вступнику почуватися впевнено.

Як підготуватися до ЗНО

1. Визначтеся з форматом підготовки – самостійно, з репетитором чи на онлайн-курсах.

Не кожна дитина здатна готуватися сама, адже це вимагає значної самоорганізації. Репетитор – варіант не дешевий, і не завжди родина його «потягне». Онлайн-курси мають значні переваги – ціна невисока, а допомога суттєва.

2. Займайтесь у парі.

Домовтесь із сусідом чи однокласником разом готуватися до тестів, наввипередки. Так і цікавіше, і стимул вчити сильніший.

3. Багато тренуйтесь.

Для того щоб «набити руку», розв’язуйте якомога більше тестів.

Теорія + практика = ідеальна формула

Освітній проєкт «На урок» пропонує онлайн-курс підготовки до ЗНО.

Формат теорія + практика дає можливість згадати правила та потренуватись у розв’язанні тестів під наглядом персонального викладача. Записи уроків можна переглянути в особистому кабінеті у будь-який момент. Сучасні технології значно полегшують підготовку до екзаменів. Необхідно мати лише гаджет і доступ до Інтернету.

Під час заняття учасники згадають пунктуацію та орфографію, виконають цікаві домашні завдання, матимуть постійний зворотній зв’язок з викладачем та отримають додаткові матеріали до кожного уроку. Також діти вчитимуться виконувати найскладніше завдання зовнішнього незалежного оцінювання – написання власного висловлення. Саме з цим завданням виникає найбільше труднощів. Також досвідчені педагоги поділяться корисними лайфхаками. Вже починаючи з першого уроку учасники розв’язують завдання пробного та реального ЗНО під наглядом педагогів.

Чому безкоштовний варіант – не найкращий

Готуватись до ЗНО можна самостійно. Але чи це дешевше? Місяць-два підготовки на курсах, і вступ до омріяного вишу у вас у кишені. Або ж інший варіант – заощадити на підготовці і провалити іспити.

Переваги підготовки до ЗНО з української мови на сайті «На урок»:

  • безпечні уроки онлайн
  • досвідчені викладачі
  • відсутність необхідності витрачати час та гроші на дорогу
  • авторські методики викладання
  • особистий куратор
  • онлайн навчання дешевше, ніж стандартні курси
  • постійна взаємодія з викладачем
  • подача матеріалу в ігровій формі





Source link