Як переробляти побутові відходи і скільки можна на них заробити: стартував онлайн-курс про сортування сміття

image
2 Червня 2019, 11:26
Поділитися:

Онлайн-курс стартував на освітній онлайн-платформі Prometheus.

Серед лекторів – представниця фахової групи Асоціації твердих відходів Тетяна Омельяненко, засновник школи ОСББ, депутат Броварської міськради Андрій Саук, засновниця проекту «Україна без сміття» Євгенія Аратовська, екоактивістка Анна Таранцова, співзасновниця Zero Waste Lviv Ірина Миронова та керівник Асоціації підприємств у сфері поводження з небезпечними відходами Кирило Косоуров.

Курс містить 10 лекцій, зокрема про те, як саме треба поводитись із різними типами відходів, аби зменшувати їх кількість та небезпечні властивості. Також експерти розкажуть, чому відходи треба збирати роздільно та сортувати. Частина матеріалів курсу присвячені тому, яким чином відходи можна переробляти та скільки можна заробити на вторинній сировині, які можливості перероблення відходів як вторинної сировини вже існують в Україні.

Курс узгоджено з українським законодавством, він пояснює стратегічну політику держави у поводженні з побутовими відходами у найближчі роки.

Курс безкоштовний, а після успішного виконання усіх завдань курсу можна отримати безоплатний сертифікат про його закінчення.

Відеолекції, завдання, форум та можливість отримати сертифікат доступні в будь-який час.

Головне фото – з Інтернету

Джерело: Трибуна Бровари