Як місто Бровари відсвяткувало своє День Народження (ВІДЕО)

image
25 Вересня 2019, 13:35
Поділитися:

21 вересня відбулася церемонія покладання квітів до могил захисників України – воїнів АТО, до могили Героя України, Героя Небесної Сотні Антоніни Дворянець та пам’ятника загиблим броварчанам у роки Другої світової війни.  У церемонії взяли участь депутати броварської міської ради, представники міської влади, родини загиблих воїнів АТО, представники трудових колективів установ та організацій міста, громадськість та  ветерани.

 

Того ж дня міський голова Ігор Сапожко провів традиційний щорічний прийом іноземних делегацій, що прибули до Броварів на святкування Дня міста.

Цього року приїхали гості з міст Фонтане-су-Буа (Франція), Сілламяе (Естонія), Слуцьк (Білорусь), Пімонте (Італія), Юрмала (Латвія), Красніцкого повіту (Польща), Грозніцкого повіту (Польща) та інших міст Київської області.

До дня народження Броварів міська бібліотека презентовала краєзнавчу подорож та ілюстративну книжкову виставку «Бровари: від минулого до сьогодення».

В історичній залі Броварського краєзнавчого музею з нагоди Дня міста Бровари відбулося урочисте вручення стародавньої географічної карти України та сусідніх країн 1648 року.

 

Парк культури та відпочинку «Перемога» було розділено на 4 основні локації, які відповідали мікрорайонам міста: Торгмаш, Масив, Старе і Нове місто. На сценах кожного району було проведено багато концертних програм, розважальних шоу, анімацій, відбувся фестиваль «Сусіди».

  

Основна концепція фестивалю – розкрити почуття єдності  всіма мешканцями міста, адже воно об’єднує нас незалежно від місця народження. Відбулись майстер-класи, спортивні естафети, змагання та показові виступи з різних видів спорту, квести, вокальні та хореографічні баттли, музично-розважальні шоу – програми та багато інших цікавих заходів.

 

У пологовому будинку молоді мами та новонароджені броварчани отримали найщиріші вітання та приємні подарунки.

 

Працювала експо-виставка виробників м. Бровари, а на літній естраді проведено перший відкритий фестиваль клубів людей поважного віку «Долі. Надвечір’я».

На завершення свята броварчан чекав святковий концерт зірок української естради, що відбувся на головній сцені.

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed