Як міська влада і «Фора» домовилися

image
24 Жовтня 2019, 17:15
Поділитися:

Електроопора на в’їзді-виїзді до новозбудованого супермаркету «Фора», (що у центрі Борисполя), забудовник мав винести із проїжджої частини, але нині нова опора стоїть поряд зі старою, перемістившись лише на кілька десятків сантиметрів, ускладнюючи рух.

Із цього приводу Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук повідомив: «Схема організації дорожнього руху, яку міська влада погодила, була змінена. Під документом стоїть підпис заступника начальника управління патрульної поліції в Київській області Павла Чудо. До відома міської влади нова схема організації дорожнього руху біля супермаркету доведена не була».

З’ясувалося, що нова схема не лише електроопору узаконила, але й добавила знак, який дозволяє розворот транспорту, що прямує в бік Києва, щоб до «Фори». Саме цей знак і спровокував ДТП, яка сталася у день відкриття супермаркету.

21 жовтня до Борисполя приїхав забудовник, який зводить приміщення для «Фори», Андрій Журжій. Разом із Анатолієм Федорчуком, його першим заступником Миколою Корнійчуком та представниками патрульної поліції Журжій ознайомився із проблемою на місці. Анатолій Федорчук наголосив, що у випадку аварій усі претензії отримуватиме Павло Чудо, який, не виходячи з кабінету, визначив, що стовп посеред дороги не становить небезпеки для дорожнього руху.  

Також було досягнуто домовленості, що забудовник виготовляє нову схему організації дорожнього руху, погодить її з міською владою, а тоді місто, дасть добро на зрізування гілок каштанів, які заважатимуть електродротам (але не самих дерев), роботи – за кошти забудовника. Журжій запевнив, що дотримається обіцянок.

У представників міської влади було багато питань щодо благоустрою біля супермаркету. Забудовник запевнив, що зауваження будуть враховані.

24 жовтня уже розпочалися роботи із кронування дерев біля супермаркету.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама