Як броварчани проголосували на позачергових парламентських виборах (22.07.2019, 09:00, РЕЗУЛЬТАТИ ОНОВЛЮЮТЬСЯ)

image
22 Липня 2019, 10:09
Поділитися:

В неділю, 21-го липня пройшли позачергові вибори народних депутатів України.

Активністьвиборців майже по всіх регіонах була невисокою. Якщо брати до уваги саме округ №97 (Бровари, Баришівка, Березань), то виявили можливість та бажання проголосувати 48,52% всіх виборців по цьому округу. Ця інформація оприлюднена на офіційному сайті ЦВК.

 
На дільницях виборці отримували два бюлетеня – список політичних сил по багатомандатному виборчому округу та список кандидатів по одномандатному виборчому округу.
Станом на 09:00, 22-го липня по багатомандатному виборчому округу опрацьовано 22,22% всіх бюлетенів. На цей час результаті такі:

Станом на 09:00, 22-го липня по одномандатному виборчому округу опрацьовано 17,77% всіх бюлетенів. На цей час результаті такі:

Щодо порушення на виборчих дільницях Броварів, то на місцях несення служби працівники поліції виконали головне завдання – не допустили порушень правопорядку. Про це повідомляє на своїй сторінці Броварський відділ поліції. Упродовж 21-го липня поліція Броварщини задокументувала 13 повідомлень про ймовірні порушення виборчого законодавства. Під час проведення перевірки працівники поліції встановили, що 12 повідомлень не знайшли свого об’єктивного підтвердження у сфері порушення виборчого права. За ще одним фактом ведеться перевірка. 


За процесом голосування стежили офіційні спостерігачі не тільки нашої держави, а іноземних держав та міжнародних організацій. 
Усі виборчі дільниці закрилися вчасно і почався підрахунок голосів. Поліцейські продовжують працювати у посиленому режимі, вони забезпечуватимуть охорону дільничних виборчих комісій до завершення підрахунку голосів, а також під час перевезення виборчих бюлетенів та протоколів до окружних виборчих комісій.

За годину до завершення позачергових виборів до поліції Київщини надійшло ряд повідомлень щодо пересування в автобусах великої кількості людей у напрямку Києва.

Такі звернення надійшли від жителів Броварів, Борисполя та Василькова. Про це вже повідомляє поліція Київської області.

Зараз поліція перевіряє отриману інформацію. Під час зупинки деяких транспортних засобів працівники поліції дійсно виявили в салонах людей, які зареєстровані в інших областях країни і їдуть до Києва.

Поліція наразі з’ясовує мету такої «вечірньої подорожі».

Правоохоронці і надалі будуть реагувати на такі повідомлення, щоб попередити будь-які провокації.

Також в день голосування телефонами броварчан прокотилась хвиля смс-повідомлень, яка несла агітаційний характер на користь кандидата Володимира Нідзельського.
Під час голосування журналіста нашого видання на вибочій дільниці, яка знаходиться в Броварській загальноосвітної школи №9, було отримано одне з таких повідомлень. 
Дане смс було зафіксоване спостерігачами на цій дільниці, як правопорушення.

Слідкуйте і надалі за даною публікацією. Видання «AT BROVARY» надалі буде оновлювати хід підрахунку голосів по округу №97.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed