«Я так просто не здамся», – учасниця шоу «Х-фактор» Еліна Іващенко

image
19 Листопада 2019, 21:02
Поділитися:

СТБ, «Х-фактор», 10-ий сезон. Із понад сотні претендентів на перемогу в «Х-факторі» спочатку журі відібрало 50 найкращих, потім «відсіялося» ще 25. Серед  інших 25-ти, яких автобус відвіз у тренувальний табір, і 17-річна переможниця шоу «Голос.Діти-2016» броварчанка Еліна Іващенко.

Наша талановита землячка не йде простим шляхом, і щоб продемонструвати свій талант сповна, підбирає складні пісні. Та в ІІ турі не вона підбирала пісню, а, швидше, пісня – її: в учасників «Х-фактора», які після бігу «стометрівки» мали зірвати листок із назвою пісні, часу на роздуми: яку ж обрати, було вкрай обмаль.

Еліна зірвала свій «лотерейний квиток» під назвою «Without You» Мераї Кері.

Еліна Іващенко

«Я чекаю наступну… я хочу її почути, вона мені так сподобалась»,  –  сказала Настя Каменських, коли прийшла черга продемонструвати свій спів у супроводі рояля Еліні Іващенко.

Еліна Іващенко здобула гран-прі на Всеукраїнському фестивалі «Чорноморські ігри-2018»

Нагадаємо, Елінин спів судді запам’ятали ще під час кастингу. Тоді Ольга Полякова  захоплено вигукнула: «Яка крутезна дитина, який тембр, яка подача…Якщо вона так співає в 17 років, що вона буде робити в 30-ть?!». А Настя Каменських резюмувала: «Ось так треба показати і проявити свій Х-фактор». Із чотирма «так» (і від Ігоря Кондратюка також) Еліна вирушила в тренувальний табір готуватися до наступного етапу шоу.

Еліна була з перших, кого судді відразу одноголосно відібрали під час першого випробування в тренувальному таборі – прослуховуваннях «наосліп» – через «стіну». Ще б пак: потужний магічний голос, бездоганне виконання не ставили під сумнів талант броварчанки. Як повідомила журналістам «Трибуни» Еліна, найважчим у тренувальному таборі був саме цей «ефір 30-ти секунд», адже тренери не бачили, хто співає. «А мені це знайоме з «Голосу». І дуже важливо було вкластися в час і проявити себе». І Еліна справилася на відмінно.

Наша – перша: броварчанка Еліна Іващенко перемогла у конкурсі «Голос. Діти»

І ось 16 листопада на СТБ вийшов у ефір 10 випуск ювілейного сезону  вокального шоу за участі нашої талановитої землячки. Конкурсанти мали продемонструвати свій вокал і харизму під час виконання суперхіта під акомпанемент відомого піаніста Євгена Хмари. На підготовку пісні учасники мали одну ніч, а на репетицію з піаністом – 10 хвилин.

Ще під час виконання Еліною пісні, Каменських відразу  висловила колегам-суддям свою думку: «Дуже добре співає».

Еліна Іващенко«Елю, що це було?У мене аж серце заболіло! Це було офігенно! – підсумував Елінин спів Ігор Кондратюк. – Ти поки що найкраще виступила серед усіх представниць прекрасної статі. Ми тобі відразу кажемо: до вечора не чекать, ти будеш із нами завтра».

А «завтра» тренерам озвучили, кому яка категорія учасників дісталася.

«Поки не можу скати, хто в мене тренер, але ця знаменитість вимагає простоти і щирості на сцені, – повідомила журналістам «Трибуни» Еліна. –  Не важливо яку ноту ти візьмеш, важливо прокачати в собі сенс пісні».

Щодо конкуренції в тренувальному таборі, то Еліна зауважила, що вона присутня, як і деінде. «Я взяла собі за правило не думати про інших, а думати про себе, – розповідає Еліна.  І це працює: внутрішній страх стає меншим».

«Зізнаюсь чесно: пісня, яку я співатиму вже цієї суботи, – моя найулюбленіша, і я чекаю її виконання найбільше за всі пісні», – зізналася Еліна.

Уже цього тижня глядачі зможуть дізнатись, чи чекати нашу землячку в прямих ефірах.

«Якщо я буду старатися і працювати над собою на проекті зараз, то в мене є всі шанси, як мінімум, пройти в прямі ефіри», – сказала Еліна в інтерв’ю журналістам СТБ. Але програма «максимум» у дівчини перемога.

Еліна Іващенко: «Моя мрія – перемогти в “Х-факторі”»

Колектив «Трибуни-Броварів» пишається талановитою землячкою, вірить у неї та щиро бажає перемоги.

Читайте також: Місто, люди і місця: золотий голос Броварів Еліна Іващенко про життя після перемоги в проекті «Голос. Діти»

Джерело: Трибуна Бровари