«Я не допущу рейдерського захоплення аграрного коледжу»

image
19 Березня 2019, 21:46
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещука з робочим візитом відвідав Бородянський район.

У рамках візиту очільник Київської ОДА ознайомився з матеріально-технічною базою ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» та запланованими будівельними роботами за рахунок державного бюджету в 2019 році. Зокрема, у цьому році за державний кошт запланована модернізація системи опалення коледжу, реконструкція спортивно-оздоровчого комплексу та існуючих приміщень навчально-виробничої лабораторії, придбання сільськогосподарської техніки для обслуговування навчально-виробничих лабораторій рослинництва та тваринництва.

Під час зустрічі із викладачами та студентами агротехнічного коледжу Олександр Терещук наголосив на тому, що він не допустить рейдерства по відношенню до агротехнічного коледжу.

«Аграрний сектор є одним із найважливіших у національній економіці. Тому цей навчальний заклад – дуже важливий для нашої області. Тут діти отримують затребувані професії. Тут готують висококваліфікованих конкурентоспроможних спеціалістів! І я не допущу жодних рейдерських дій щодо агротехнічного коледжу. Всі землі, що належать коледжу – мають в нього залишитись», – підкреслив голова КОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація