Wisconsin Ukrainians спільно з “Клубом експертів” та проєктом “Наша Лепта” передали гуманітарний вантаж для дітей

image
11 Серпня 2022, 14:47
Поділитися:

11 серпня 2022 г. 14:33

Організація Wisconsin Ukrainians Inc, яка об’єднує громади українців американського штату Вісконсин, направила черговий гуманітарний вантаж для дітей Києва та Київської області, які постраждали від воєнних дій, а також сімей внутрішніх переселенців. Вантаж був доставлений за сприяння київського аналітичного центру “Клуб експертів” та благодійного проекту “Наша Лепта”.

Про це KВ стало відомо з релізу “Клубу експертів”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зокрема, було передано товари першої необхідності: дитяче харчування, памперси, гігієнічні засоби, ліки та вітаміни, а також інші засоби догляду за дитиною. Вантаж було доставлено за сприяння благодійного фонду “Українська фундація милосердя” (президент фонду Ангеліна Жеревчук).

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За словами засновника “Клубу експертів” Максима Уракіна, гуманітарна ситуація, яка склалася зараз в Україні, вимагає налагодження більш ефективної взаємодії між волонтерами та діаспорою у Сполучених Штатах.

“Нам необхідно розвивати зв’язки з такими організаціями, як “Українці Вісконсина”, інформувати їх про запити на гуманітарні вантажі, які є на сьогодні, а також будуть найближчим часом. Це дозволить надавати більш ефективну допомогу нашим людям, які постраждали від війни”, – пояснив він.

“Наша Лепта” – Проект надає допомогу сім’ям внутрішніх переселенців, багатодітним сім’ям, дітям з ДЦП та аутизмом, а також дітям, які мають тяжкі захворювання та інвалідність. Створено на базі громади Храму святителя Миколи Чудотворця.

Сайт проєкту: http://nasha-lepta.com.ua/

Клуб експертів – аналітичний центр, який проводить дослідження у сфері економіки, соціології, здорового харчування та інших напрямах, а також веде просвітницьку діяльність.

YouTube-канал проекту: https://www.youtube.com/c/Клубекспертів

Wisconsin Ukrainians Inc – це масова некомерційна організація, що базується у Вісконсіні, яка веде гуманітарну діяльність. Зусиллями організації в Україну було доставлено понад 61 тонну гуманітарних, медичних вантажів.

Сайт організації: https://www.wisconsinukrainians.org/

Фото: надані “Клубом експертів”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона