Вже з 18-го березня в Броварах розпочинає свою роботу дитячий садок «Оленка»

image
14 Березня 2019, 21:59
Поділитися:

В понеділок 18 березня дитячий садочок розпочинає свою роботу. Про це на своїй сторінці повідомив броварський міський голова Ігор Сапожко. 

  

Всередині лютого основні роботи по приміщенню були фактично завершені. Тоді мали одну проблему, через снігову погоду будівельники не могли повністю закінчити роботи по встановленню дитячих ігрових майданчиків та павільйонів.

  

І ось, сьогодні було проведене фінальне комісійне обстеження садочку. Мер міста мав змогу побачити на власні очі, що всі роботи і в приміщенні, і на вулиці, завершені і садочок готовий зустріти маленьких вихованців.

  

Комісія, до складу якої увійшли представники органів контролю, дозвільних організацій, замовників – відділу капітального будівництва, КП “Броваритепловодоенергія”, санстанції, Держпрожспоживслужби, держархбудконтролю, управління освіти та науки, управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту, управління інспекції та контролю, а також мої заступники, члени виконкому, депутати міської ради, представники виконавців робіт сьогодні приймали результати реконструкції садочку «Оленка».

  

Всі служби відзвітували про виконані роботи та підтвердили дозвіл на експлуатацію садочка. Міським головою було надано доручення розпочати навчально-виховний процес у закладі 18 березня.

  

130 дітей, які на сьогодні вже записані до садочка, в понеділок розпочнуть здобувати навички і знання в «Оленці».

  

До речі, запис до садочка продовжується, адже розрахований він на 210 дітей.

Нагадаємо, що ДНЗ «Оленка» знаходиться за адресою м. Бровари, вул. Марії Лагунової, 18-А.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed