визначено стратегічні цілі на 2020 рік

image
21 Січня 2020, 19:21
Поділитися:

Відбулося розширене засідання колегії департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.

Учасники оцінили результати роботи системи освіти у 2019 році. Тих керівників регіональних освітніх систем та директорів закладів освіти, які досягли високих результатів у роботі, відзначили Почесними грамотами КОДА та нагородами КОР.

На цій зустрічі також  визначили пріоритети на 2020-ий. А саме – подальше формування спроможної та ефективної мережі закладів освіти з урахуванням процесу децентралізації, створення «простору успіху» для обдарованих дітей, цифрова трансформація освітнього простору, збереження здоров’я учнів та вихованців, зокрема шляхом реалізації обласного пілотного проєкту «Якісне харчування – здорова дитина», використання нових можливостей у професійному розвитку педагогів, реалізація профорієнтаційних проєктів з метою надання допомоги молоді у професійному самовизначенні та підготовка конкурентоспроможного фахівця в закладах вищої освіти.

У розширеному засіданні, крім членів колегії, участь взяли заступник голови ОДА Олег Торкунов, керівництво Київської обласної ради, працівники структурних підрозділів департаменту освіти і науки, директори закладів освіти обласної комунальної власності та кращі представники області у галузі освіти. Крім вищезгаданого, вони обговорили соціальне партнерство в системі освіти, його результати та продемонстрували нові можливості сучасного інклюзивного освітнього середовища для розвитку дітей з особливими потребами.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація