Визначено переможця обласного етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Перукар»

image
6 Квітня 2021, 12:49
Поділитися:

02 квітня 2021 року було проведено в онлайн-форматі з використанням дистанційних технологій ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти з професії «Перукар».

Участь у конкурсі взяли учні закладів професійної (професійно-технічної освіти): Капітанчук Олена (Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну), Шода Сніжана (Богуславське вище професійне училище сфери послуг) та Ларіна Світлана (Васильківський професійний ліцей), які продемонстрували свої вміння та здобуті навички моделювання зачісок у стилі «ретро 60 років ХХ століття».

Компетентне журі, до складу якого увійшли фахівці салону «DIVA» (м. Переяслав), салонів краси «Клеопатра» (м. Богуслав) та «Анна» (м. Васильків), салону-студії краси «Марго» (м. Біла Церква), об’єктивно оцінило практичний та теоретичний тури конкурсу і визначило переможців.

За рішенням журі І місце посіла учениця Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну Капітанчук Олена, яка й буде представляти Київщину на ІІІ (всеукраїнському) етапі конкурсу фахової майстерності з професії «Перукар».

Вітаємо Олену та трудовий колектив закладу з перемогою і сподіваємося на  успіх  на всеукраїнському рівні!



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація