Визначені лауреати краєзнавчої премії в двох номінації

image
22 Червня 2020, 11:34
Поділитися:

Визначені лауреати краєзнавчої премії в двох номінаціїКонкурсна комісія обрала переможцями вишнівського краєзнавця Валерія Гомановського та директора заводу «Візар» Анатолія Коваля.

В одній із номінацій щорічної краєзнавчої премії ім. Вікентія Хвойки розглядалися наукові дослідження з історії міста Вишневе, в другій – краєзнавчі розвідки. Найкращими із поданих робіт були визнані книга про містоутворююче підприємство Вишневого «Візар» – від витоків у майбутнє» (під редакцією директора заводу Анатолія Коваля) та дослідження краєзнавця Валерія Гомановського.

Найближчим часом переможцям будуть вручені премії, дипломи, нагрудні знаки «Лауреат Вишнівської міської премії ім. Вікентія Хвойки» та бронзові настільні скульптури.

Нагадуємо, що на початку червня буде оголошена літературно-мистецька премія. Історико-краєзнавчий музей запрошує поетів, письменників, митців для участі в конкурсі. Всю подробиці можна дізнатися в Історико-краєзнавчому музеї, відділі з питань торгівлі, освіти, культури молоді та спорту виконавчого комітету Вишневої міської ради (за адресою вул. Святошинська, 29) або в редакції газети «Наше місто Вишневе».

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради