Вийшов новий випуск програми Володимира Карплюка «Це бізнес, Ірпінь!» (відео)

Вийшов новий випуск програми Володимира Карплюка «Це бізнес, Ірпінь!» (відео)
20 Вересня 2021, 18:09
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Вийшов новий випуск авторської програми голови Інвестиційної ради Ірпеня Володимира Карплюка «Це бізнес, Ірпінь!». Героєм випуску став представник будівельного бізнесу Валерій Красноленський.

«Говорячи про підприємництво у Приірпінні, неможливо не говорити про будівельний бізнес. Це – один із найважливіших напрямків, який приносить наповнення до місцевого бюджету та дозволяє громадам розвиватися. Валерій Красноленський – людина із величезним досвідом у цій сфері. Для мене він є найкращим прикладом мудрого управлінця, який поважає своїх клієнтів, свій колектив, своїх колег і успішно веде свою справу вже майже 20 років. Про ЖК “Grand Villas”, ЖК “Grand Comfort”, готельно-ресторанний комплекс “Шкіпер” дивіться і слухайте у черговому випуску програми “Це бізнес, Ірпінь!” з Валерієм Красноленським», – зазначив Володимир Карплюк на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, попередні випуски програми «Це бізнес, Ірпінь!» були присвячені СЕО компанії «Ecosoft» Андрієві Мітченку та власниці кав’ярні «Франс.уа» й ресторану «Resto Presto» Марті Заваровій.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Джерело: ITV