Вивезення сортованого сміття — на конкурс

image
6 Березня 2020, 17:20
Поділитися:

Коли було розірвано договір із компанією, яка займалася вивезенням твердих побутових відходів, на засіданні виконавчого комітету Бориспільської міської ради 2 лютого було оголошено конкурс на надання цієї послуги.

Перший заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук повідомив, що договір розірваний у зв’язку з регулярними порушеннями договірних умов. Так, наголошувалося, не на всіх сміттєвих майданчиках були контейнери, невчасно вивозили непотріб і не завжди прибирали.

Рішенням «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів (тверді: папір та картон, полімери, скло) на території м. Борисполя» створено конкурсну комісію.

Лот № 1: визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів у місті Бориспіль (тверді: папір та картон, полімери, скло) з контейнерних майданчиків від багатоквартирних житлових будинків,
гуртожитків.

Лот № 2: визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів у місті Бориспіль (тверді: папір та картон, полімери, скло) від індивідуальних житлових будинків приватного сектору.

Микола Корнійчук наголосив, що поділ необхідний через різні варіанти вивезення сміття: біля багатоповерхівок можна встановити контейнери, у приватному секторі зовсім інший підхід.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама