Виставка майстрів шаржів в броварському краєзнавчому музеї

image
11 Вересня 2019, 10:27
Поділитися:

Із нагоди відзначення Дня міста Бровари, 07.09.2019 р. у Броварському краєзнавчому музеї відбулося урочисте відкриття спільної виставки майстрів шаржів Зінченка Віктора та Міхеєва Геннадія “Майстерня шаржу”. Про це повідомляє у себе на сторінці Броварський відділ культури.

 
На виставці представлено 96 шаржів на відомих голлівудських та радянських акторів, пересічних людей, раритетні автомобілі з всесвітньо відомих художніх фільмів. Талановиті автори виставки представляють яскравий світ власної уяви, точніше, свого бачення звичних речей та відомих людей. І засобами карикатури Віктор Зінченко та Геннадій Міхеєв підкреслюють особливі риси людини чи автомобіля, вдало розкриваючи внутрішню сутність образа. На відкритті виставки були присутні художники, фотографи з м. Києва, родичі, друзі авторів та небайдужі мешканці нашого міста.

 
Заслужений художник України, лауреат премій ім.Т.Г.Шевченка та Л.Українки Кость Лавро високо оцінив роботи митців і виразив надію на співпрацю.
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку, яка експонуватиметься до 03.10.2019. Подаруйте собі та друзям посмішку та задоволення!

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed