Висновок після святкових вихідних: «У бориспільців низький рівень культури»

image
1 Липня 2019, 18:02
Поділитися:

Минулий тиждень в Борисполі був насичений святковими подіями: випускний бал, День Конституції і День молоді. Заходи відбулися без серйозних правопорушень і надзвичайних ситуацій, проте не обійшлося без ложки дьогтю.

На плановій нараді Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук, підсумувавши проведення свят, зауважив, що випускникам, вчителям та іншим представникам громади Борисполя бракує культури.

«Не буду розшифровувати деталей, але я з песимізмом дивлюся у завтрашній день — має бути загальна культура, а в нас вона відсутня або на низькому рівні», — дипломатично зазначив мер.

Анатолій Федорчук навів як приклад місто Тбілісі, де громадяни, зокрема, ставляться з любов’ю до тварин. 

«Нікому на думку не спаде вдарити собаку з кліпсою, що лежить на тротуарі. У нас такого ставлення до тварин немає. Рівень культури в Грузії і рівень культури в Україні – це різні речі», — зазначив мер.

Також Анатолій Федорчук назвав відмінності в роботі української і грузинської поліції. «У Тбілісі в місцях масового скупчення людей обов’язково чергує поліцейський. Він дійсно страж порядку. А в Борисполі навіть на свята вночі не було представників органів прапорядку», — сказав Федорчук.

Міський голова зазначив, що з якості проведення та організації свят потрібно зробити висновки.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама