Висновки перевірки ремонту приймального відділення в Бориспільській лікарні (фото, відео)

image
16 Жовтня 2019, 13:51
Поділитися:

Керівник Київської ОДА Михайло Бно-Айріян 16 жовтня без попередження проінспектував завершення ремонтних робіт в КНП «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування».

Головний лікар КНП «ББЛІЛ» Олександр Щур разом із в.о Бориспільської РДА Русланом Садовським під час вересневого візиту очільника Київщини до медзакладу (26 вересня) пообіцяли завершити ремонт в реєстратурі поліклінічне відділення до 15 жовтня. У відповідь на це голова КОДА Михайло Бно-Айріян пообіцяв відвідати ББЛІЛ та переконатися у виконанні обіцяного.

Свого слова дотримався: 16 жовтня о 08.00 без попередження приїхав до Бориспільської лікарні із перевіркою.

«Із 17 жовтня реєстратура почне працювати за новими правилами та стандартами. Пацієнтів із електронним квитком лікар прийматиме на другому поверсі, також хворі зможуть записатися на прийом через інтернет», — підтвердив Михайло Бно-Айріян.

Також керівник пообіцяв, що за 8 місяців планується завершення всього етапу реконструкції медзакладу. «Це пілотний проект, який наша команда планує втілювати в усіх лікувальних закладах області», — наголосив очільник Київської ОДА.

Висновки перевірки ремонту приймального відділення в Бориспільській лікарні (фото, відео)Висновки перевірки ремонту приймального відділення в Бориспільській лікарні (фото, відео)Висновки перевірки ремонту приймального відділення в Бориспільській лікарні (фото, відео)Висновки перевірки ремонту приймального відділення в Бориспільській лікарні (фото, відео)Висновки перевірки ремонту приймального відділення в Бориспільській лікарні (фото, відео)Висновки перевірки ремонту приймального відділення в Бориспільській лікарні (фото, відео)Висновки перевірки ремонту приймального відділення в Бориспільській лікарні (фото, відео)Висновки перевірки ремонту приймального відділення в Бориспільській лікарні (фото, відео)Висновки перевірки ремонту приймального відділення в Бориспільській лікарні (фото, відео)

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама