Вишневе ділиться досвідом з гостями із Киргизстану

image
18 Жовтня 2019, 15:03
Поділитися:

Вишневе ділиться досвідом з гостями із КиргизстануДелегація від цієї країни ознайомилася із роботою соціальних об’єктів нашого міста.

Навчальну поїздку для співробітників Міністерства соціального розвитку Киргизстану, керівників регіональних підрозділів з питань захисту дітей та соціальної підтримки сімей з дітьми організував Міжнародний благодійний фонд «Партнерство кожній дитині», в рамках проекту Європейського Союзу.

У Вишневому почесну делегацію гостинно зустрічали заступник міського голови Георгій Майсурадзе, начальник відділу з питань торгівлі, освіти, молоді та спорту виконкому Вишневої міської ради Оксана Олексієнко, директор Києво-Святошинського районного центру соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді Оксана Мельниченко. Від імені міського голови Іллі Дікова гостям вручили подарунки. Вони ж, у свою чергу, презентували символічне панно на згадку про свій візит.

Гостям розповіли про роботу у сфері соціального захисту населення, а також провели екскурсії по соціальних об’єктах міста. Делегація відвідала дитячий садочок «Колобок», в якому навчаються діти з особливими освітніми потребами. Працівники презентували свій досвід роботи в інклюзивному навчанні, розповіли про її особливості та показали гостям, як і де проводять заняття з дітьми. Запросили киргизів і до церкви «Спасіння». Адміністратор храму розповідав про підтримку і захист нужденних, за який у церкві відповідає відділ соціальної допомоги «Надія».

Серед об’єктів, які приємно вразили гостей: дитячі спортивні майданчики міста, зокрема, сучасно обладнаний «Стріт Файт», будівля міського РАЦСу.

Після екскурсії представники Міністерства знайомилися з досвідом роботи Києво-Святошинського районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді у Вишневому.

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради