Випити чашку кави на підтримку життя

image
3 Травня 2019, 13:02
Поділитися:

В Ірпені збиратимуть кошти на лікування Давида Галушко – маленького мешканця Приірпіння.

Акція по збору коштів #чашка_кави_врятує_життя триватиме у кав’ярні «Франс.уа» в Ірпені 4 травня з 10:00 до 17:00. Кожен, хто прийде у цей час і придбає напій долучиться до благодійного збору коштів для допомоги Давиду Галушко.

Давиду Галушко всього два роки. Цієї зими батьки почули про страшний діагноз сина – гострий монобластний лейкоз – один із агресивнших. Батьки сповнені сил боротися за життя сина, за його одужання, але лікування дуже дороговартісне і непідйомне для родини, тому Містоінформ поділяє ініціативу Ірпінської молодіжної громадської ради та закладу “Франс.УА” та закликає не бути байдужими і допомогти хлопчику.

4 травня – вихідний, якщо ви будете прогулюватися по площі перед міськрадою, по вулиці Шевченка – не проходьте повз, з 10.00 до 17.00 неодмінно долучайтесь до цієї благодійної акції. Звісно, суми коштів зібраної у Франс.УА таким чином скоріше за все буде недостатньо, але акція може стати гарним приводом розповісти знайомим, рідним, колегам, підписникам у соцмережах про те, що маленький Давид потребує допомоги.

Допомогти родині можна особисто перерахувавши кошти: карта Приватбанку, 5168 7450 1214 2029, Олена Галушко (мама Давида).

“Нас чекає не простий шлях, але Давид буде жити”, – батьки впевнені в цьому, їм просто треба допомогти.

Джерело: МИСТОИНФОРМ