Випускне свято «Дошкільнята проти ледарів» у Сквирському ЗДО №5 «Калинка»

image
30 Травня 2019, 13:39
Поділитися:

Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

29 травня  дитсадок приймав багато гостей котрі прийшли подивитися на наших вихованців – майбутніх школяриків, яких в цьому році – 18. Зусиллями педагогічного колективу та батьків організовано цікаве та змістовне свято, яке запа­м’ятається малечі надовго та зали­шить добрі спогади про час перебування у нашому садочку.

Випускники, які парами урочисто ввій­шли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сук­нях, хлопці, як справжні кавалери, – у кра­ватках. Цього дня ними пишалися всі:  і батьки, і гості, і колектив дитячого садка. Під час цікавої пригоди під назвою «Дошкільнята проти ледарів» випускники розважалися, демонстрували свої знання, показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців, дякували працівникам дитсадка про турботу. Вони склали  клятву майбутнього першокласника та пообіцяли ніколи не забувати наш садочок.

З вітальним словом до  маленьких випускників звернулася завідуюча дитсадка Карбівська Ю.І., вона побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі. Юлія Іванівна вручила  кожному випускнику диплом  про закінчення дошкільного навчального закладу на згадку про перші радощі та перемоги.

А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. І недарма стверджують, що це свято зі сльозами    на очах. Ці сльози були на очах у Алексейцевої В.М. і Денисюк А.В. бо саме їх малята вирушали у великий світ.

Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи.

                          Тож успіхів вам, любі наші діти!!!

Джерело: Сквира.info