Винуватця “п’яної” ДТП на Печерську, у якій загинули дві людини, затримали (фото)

image
2 Грудня 2023, 15:16
Поділитися:

2 грудня 2023 г. 15:02

У Києві правоохоронці затримали та повідомили про підозру водієві, який вчора, 1 грудня, скоїв ДТП у Печерському районі, внаслідок якої загинули дві людини. У крові винуватця аварії прилад Драгер зафіксував 1,21 проміле алкоголю.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що дорожня аварія сталася 1 грудня о 19 годині 11 хвилин на Печерську. На вулиці Старонаводницькій керманич Toyota Land Cruiser виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з авто Renault Megane.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Водій та пасажирка Renault Megane (сімейна пара) від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці.

У водія Toyota Land Cruiser прилад Драгер зафіксував 1,21 проміле алкоголю. Ним виявився громадянин іншої держави, 1979 року народження.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури затримано та повідомлено про підозру водієві за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, вчиненого у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель двох людей (ч. 4 ст. 286-1 КК України). Йому вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинене чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляла KВ, 1 грудня на вулиці Старонаводницькій водій автомобіля Toyota під час руху виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з авто Renault. Водій і пасажир останнього загинули на місці. За попередніми даними, керманич Toyota перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте: У Києві на Печерську внаслідок зіткнення автомобілів загинули дві людини

Фото: Київська міська прокуратура

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона