Виконком Вишневої міської ради, як замовник проекту …

image
22 Березня 2019, 09:19
Поділитися:

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

 

Виконком Вишневої міської ради, як замовник проекту містобудівної документації, оголошує  про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті Детального плану території, обмеженої вулицями В.Чорновола, П.Дорошенка та провулком Весняним в місті Вишневе.

Проект детального плану території розроблено Державним підприємством ”Науково-дослідний і проектний інститут містобудування” на виконання рішення Вишневої міської ради від 31 травня 2018 року № 1-01/ХХХ7-14, з метою уточнення положень генерального плану міста Вишневе, формування планувальної організації забудови кварталу.

Зміст детального плану території відповідає Державним будівельним нормам України ДБН Б.1.1-14:2012 ”Склад та зміст детального плану території” та має такі основні техніко-економічні показники:

            Територія кварталу – 3,0 га

            Житлова багатоквартирна забудова – 2,985 га

            Територія житлово-експлуатаційної організації – 0,015 га

            Населення кварталу – 1,169 тис. осіб

            Щільність населення – 389 чол./га

(Проектний план поєднаний зі схемою прогнозованих планувальних обмежень, опублікований поряд).

З проектом Детального плану території, обмеженої вулицями В.Чорновола, П.Дорошенка та провулком Весняним в місті Вишневе можна ознайомитися протягом місяця з дня опублікування повідомлення у відділі містобудування та архітектури виконкому Вишневої міської ради за адресою: м.Вишневе, вул.Святошинська, 29, кабінет № 7, або на сайті Вишневої міської ради (vyshneve-rada.gov.ua), де буде проведена презентація проекту.

Пропозиції до проекту містобудівної документації можна направляти за адресою: 08132, м.Вишневе, вул.Святошинська, 29, виконком Вишневої міської ради, протягом місяця з дня опублікування повідомлення.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури виконкому Вишневої міської ради  Черній Володимир Петрович (тел.(04598) 5-19-93).

Проведення громадських слухань відбудеться 22 квітня 2019 року о 1500 годині в приміщенні сесійної зали Вишневої міської ради за адресою: м.Вишневе, вул.Святошинська, 29.

Дата проведення громадських слухань є датою завершення розгляду пропозицій від громадськості.

 

Подивитись: Графічні матеріали Основні техніко-економічні показники Пояснювальна записка

 

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради