Вихованці Ірпінської ДЮСШ перемогли у чемпіонаті Київської області з волейболу «Дитяча ліга»

Вихованці Ірпінської ДЮСШ перемогли у чемпіонаті Київської області з волейболу «Дитяча ліга»
3 Червня 2024, 16:09
Поділитися:

Учениці Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи здобули перемогу у чемпіонаті Київської області з волейболу «Дитяча ліга» сезону 2023/2024. Про це повідомили на офіційній сторінці спортивної школи у фейсбуці.

У цьогорічному чемпіонаті взяли участь 13 команд області. У підсумку чотирьох ігор перше місце зайняла Ірпінська ДЮСШ (тренер – Олександра Чорна), друге місце — ДЮСШ «Максимум» (м. Боярка), третє — ДЮСШ 2 (м. Біла Церква).

Найкращими гравцями чемпіонату стали учениці Ірпінської ДЮСШ Хачхарджи Марія у номінації «MVP чемпіонату» та Сидоренко Марія у номінації «Кращий блокуючий».

«Вітаємо учениць Ірпінської ДЮСШ, дівчат 2011 р.н., з перемогою у чемпіонаті Київської області з волейболу «Дитяча ліга» сезону 2023/2024. Вітаємо дівчат, їхніх тренерів та батьків з чудовим закінченням зального сезону 2023/2024! Дякуємо захисникам, що боронять нашу свободу! Слава Україні!», — розповіли в Ірпінській ДЮСШ.

Нагадаємо, в Ірпені відбувся перший Кубок України з BMX Freestyle park. Ірпінський скейт-парк випробовували 14 спортсменів з різних регіонів України. Наймолодшому -11 років. Ці змагання організувала Федерація велоспорту України за підтримки Міністерства молоді та спорту, КОВА, Ірпінської міськради та інвестиційної групи «Молодість».

Джерело: Містоінформ