Вихованка Ірпінської школи мистецтв виступить сьогодні у фіналі Нацвідбору на дитяче «Євробачення»

image
24 Жовтня 2021, 11:50
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сьогодні учениця Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. М. Вериківського Дарина Зінченко боротиметься за право представляти Україну на дитячому пісенному конкурсі «Євробачення-2021». Фінал Національного відбору буде проведений о 17:00 у форматі телевізійного концерту на Суспільному телеканалі «UA: Культура». Переможця визначать за результатами голосування журі та онлайн-голосування глядачів.

Участь у змаганні візьмуть 11 фіналістів Національного відбору (одна конкурсантка відмовилася), обраних серед 118 претендентів із усієї України.

«Через стрімке погіршення епідемічної ситуації в Україні Суспільний мовник змінив формат проведення фіналу Нацвідбору дитячого “Євробачення-2021”, щоб не наражати на небезпеку дітей-учасників та їхніх батьків. Фінал відбудеться у форматі прямого ефіру з використанням відеозаписів виконання учасниками наживо однієї своєї оригінальної пісні або пісні, наданої Суспільним… Переможця Нацвідбору визначать за результатами голосування журі та онлайн-голосування глядачів. Для участі в онлайн-голосуванні користувачі мають авторизуватися через свій обліковий запис у соціальних мережах “Facebook” або “Instagram”. Онлайн-голосування відкривається після завершення трансляції відеозаписів виступів усіх фіналістів», – повідомляє сайт Національної суспільної телерадіокомпанії України.  

Дивитися фінал можна на телеканалі «UA: Культура», на ютуб-каналі «Суспільне культура» та фейсбук-сторінці «Євробачення». Онлайн-голосування відбуватиметься на сайті junior.eurovision.ua упродовж 15 хвилин. Бали за результатами онлайн-голосування будуть додані до балів від членів журі.

У фіналі Дарина Зінченко виконає пісню «Save this world», яку створили Марина Круть, Макс Пташник і Вадим Борисенко спеціально для Національного відбору на дитяче «Євробачення».

Нагадаємо, 13-річна співачка займається вокалом із 4 років. Цьогоріч закінчила навчання у відділі сольного співу Ірпінської школи мистецтв (академічний вокал, клас викладачки Наталії Дидикіної) та продовжує опановувати гру на фортепіано. Переможниця і володарка гран-прі низки міжнародних і всеукраїнських конкурсів, була учасницею телепроєкту «Яскраві діти України – 2018».

У Національному відборі на дитяче «Євробачення» Дарина взяла участь із піснею «Почни з себе», яку у 2015 р. виконала на цьому конкурсі представниця України Анна Трінчер.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV