Вихідними на Броварщині сталося сім пожеж

image
28 Вересня 2020, 08:59
Поділитися:

В суботу, 26 вересня пожежникам довелося тричі виїжджати на гасіння трав’яного сухостою. Так, двічі горіло на об’їзній дорозі – о десятій ранку та о сьомій вечора.

Крім того, о 12:40 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загораннятрав’яного настилу на околиці смт Калита. Пожежу на площі 4 га окремими осередками, довелося гасити майже п’ять годин.

Вже о 15:56 надійшов виклик щодо загорання господарчої будівлі у с. Гоголів. Прибувши на місце, рятувальники з’ясували, що вогнем охоплено будинок по вул. Черняховського на площі 50 кв. м. Пожежу було повністю ліквідовано о 17:33, за допомогою 2 стволів «Б».

Того ж дня, о 23:44 рятувальникам довелося гасити комиш та сміття у с. Семиполки. По прибуттю було встановлено, що загорання сталося на відкритій території площею 600 кв.м. Пожежу було повністю ліквідовано лише о 01:13.

У неділю, 27 вересня о 00:40 до оперативно – диспетчерської служби надійшло повідомлення про загорання приватного житлового будинку у селі Гоголів. На місці події рятувальники виявили, що горить в прибудованій альтанці, на площі 45 кв.м по вул. Ватутіна. Пожежу локалізовано о 01:19 та повністю ліквідовано о 02:09.

Вже за дві години, о 02:48 сталася пожежа у селі Бервиця – спалахнула господарча будівля на вул. Шевченка. Під час гасіння було врятовано поряд розташовані два житлові будинки. Причина пожежі наразі встановлюється.

На щастя, постраждалих немає.

5 ДПРЗ м. Бровари

Читайте також:

На Броварщині згорів будинок

На Броварщині спалахнуло на заводі «Кока-Кола»

На Броварщині спалахнула будівля та припарковане авто

Джерело: Новости Броварів