Видатні особистості «оживуть» у новому київському музеї

image
2 Серпня 2019, 17:41
Поділитися:

Завтра в Києві відкриється перший в Україні сучасний інноваційний музей української історії – “Музей становлення української нації”.
 
Відвідувачі побачать:
 
– 100 фігур видатних українців від Княгині Ольги до Джамали. Всі історичні сюжети в нашому музеї відтворені за описами істориків і підтверджені науковими організаціями. Зовнішній вигляд історичних постатей, їхній вік та одяг відповідають тому часу, коли відбувалась подія, показана в сюжеті, або тому періоду, коли вони були на піку своєї слави чи в період найбільшого піднесення. Тепер кожен на власні очі зможе побачити як виглядали козаки, Тарас Шевченко, Леся Українка, Степан Бандера та інші відомі реформатори української нації. 

–  25 сюжетних композицій, де кожну інсталяцію супроводжує інтерактивний аудіо та відео контент, запахи, пристрої віртуальної реальності, що дає відвідувачу відчути  атмосферу епохи, в якій він перебуває. Лише за 1,5-2 години в захоплюючому мультимедійному 5D форматі можна ознайомитися з багатовіковою історією української нації, що дозволить належно оцінити її місце в родині європейських народів.

 
Також в закладі можна зробити MuseumSelfie в кожному сюжеті, є дитячий простір (в кожній експозиції є контент, що цікаво читається та легко запам’ятовується дітьми) та медіагід 8-ма мовами, 24 діорами в форматі 3D, працює сувенірна крамниця та кафе.

 

Всі експозиції зроблені на підставі історичних досліджень, підтверджених істориками, археологами та іншими вченими. 

Коли: відкриття 3 серпня о 16.00. Графік роботи музею з 9.00 до 20.00 без вихідних
Де: вул.Лаврська, 27

Вартість квитків:
“Повний” – 220 грн
“Безкоштовний” – 0 грн (діти до 6-ти років включно)
“Юнацький” – 160 грн (діти від 6-ти до 16-ти років включно, студенти, особи з інвалідністю III-групи)
“Пільговий” – 130 грн (пенсіонери, учасники бойових дій АТО, курсанти військових навчальних закладів, особи з інвалідністю I-II групи та особи що їх супроводжують (1-на особа))
“Сімейний» – 440 грн (2 дорослих+1 дитина до 16-ти років)
“Сімейний+” – 520 грн (2 доросли+2 дитини до 16-ти років)

ЗНИЖКИ:
“Ранкова” – 20% діє на всі категорії квитків (у будні з 9:00 до 10:00)
“Соціальна” – безкоштовний вхід для пенсіонерів та осіб з інвалідністю I-II категорії (кожного першого та останнього понеділка місяця з 9:00 до 13:00)
“Групова”- 10% група 6-10 осіб
“Групова +” – 20% група від 11 осіб

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ