Вибух в БІлогородці – це спроба приховати сліди холоднокровного вбивства!

image
22 Червня 2021, 21:00
Поділитися:

21 червня в селі Білогородка Бучанського району стався вибух у п’ятиповерховому будинку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, ДСНС, криміналістична лабораторія. Було виявлено труп чоловіка, і за результатами його обстеження судово-медичним експертом встановлено, що він загинув не від наслідків пожежі, а внаслідок нанесення йому тяжких тілесних ушкоджень, а саме – у нього перерізано горло, є три удари в груди ножем, вирізане серце і частина легенів.
Працівники управління карного розшуку та оперативники Бучанського районного управління поліції встановили та затримали особу, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні цього вбивства.
21 червня зловмисник прибув до вказаної будівлі з метою підпалу задля приховання слідів злочину.
«Затриманим є моряк 1978 року народження, який проживав неподалік. Відомо, що останній має родину, яка мешкає в Севастополі. Наразі чоловік затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, поміщений до ізолятора тимчасового тримання» – зазначив Андрій Нєбитов.
Зараз слідчі та оперативники працюють над збором доказової бази для повідомлення затриманому про підозру за двома статтями – умисне вбивство і знищення майна загальнонебезпечним способом.

CНХ: Андрій Нєбитов, начальник поліції Київщини