Вибух у багатоповерхівці в Києві: з-під завалів дістали тіло третьої жертви

image
22 Червня 2023, 13:27
Поділитися:

22 червня 2023 г. 13:16

На місці вибуху в 16-ти поверховому будинку у Дніпровському районі столиці тривають пошуково-рятувальні роботи. Рятувальники дістали ще одне тіло – загиблої жінки. На даний час кількість загиблих внаслідок надзвичайної події становить троє людей.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні київського міського голови Віталія Кличка та інформації ГУ ДСНС.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“З-під завалів будинку в Дніпровському районі рятувальники дістали ще одне тіло – загиблої жінки. Пошуково-рятувальна операція триває”, – повідомив Кличко.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зазначили в ДСНС, станом на 12:15 22 червня внаслідок вибуху у багатоповерхівці загинуло 3 особи, постраждало 5 осіб (з них 3 госпіталізовано) та врятовано 20 осіб.

Згідно з повідомленням КМВА, у будинку внаслідок вибуху сталося руйнування кількох поверхів, зруйновано 4 квартири. Виникла пожежа на площі 250 квадратних метрів, о 8:10 пожежу було ліквідовано. Причини вибуху встановлюються. Одна з версій – витік газу.

Нагадаємо, у ніч на 22 червня, о 3:45 у Дніпровському районі столиці по вул. Малишка стався вибух у 16-поверховому житловому будинку. Виникла пожежа, яка охопила 7 та 8 поверх будинку. За попередньою інформацією – зруйновано 4 квартири та ще 6 пошкоджено.Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху багатоповерхівки.

Читайте: У Дніпровському районі в багатоповерхівці стався вибух, попередньо через витік газу (фото)

Фото: ДСНС України

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона