Вибух біля цирку було чути на весь Київ: подробиці інциденту

image
16 Червня 2019, 12:16
Поділитися:

Потужний вибух, що стався 15 червня о 23:25 біля цирку на вулиці Тургенівській, 16, налякав багатьох киян. Його звук було чутно не тільки у Шевченківському районі, але й на Оболоні та Теремках. Про це розповіли користувачі соцмереж.

У головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві повідомили, що загадковий вибух стався у дворі триповерхового житлового будинку, в одному з семи цегляних гаражів.

– Внаслідок вибуху три гаражі зруйновані повністю, пошкоджено газову трубу та вибито скло вікон сходової клітини та квартир у поруч розташованому будинку. Інших видимих ознак руйнування конструкцій будинку не має, – розповіли рятувальники.  

На щастя, ніхто не постраждав. Через пошкоджену трубу, частину будинку на Тургенєвській, 16 тимасово відключили від газопостачання.

Дуже сильний вибух. В мене аж двері в кімнаті відкрились і ліжко захиталося, – написав у Facebook один із мешканців будинку, біля якого стався вибух.    

Наразі проводяться роботи по розбиранню будівельних конструкцій гаражів. Для цього залучено 70 чоловік та 9 одиниць техніки. Також для підйому бетонних плит задіяна комунальна інженерна техніка.

Яка речовина спричинила вибух, поки не встановлено. За деякою інформацією у гаражі, що вибухнув, зберігалися балони з газом.

Причини інциденту встановлюють правоохоронці.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ