Вибори Президента України: безоплатне не може бути ефективним

image
27 Березня 2019, 02:44
Поділитися:

В мережі Facebook з’явилась інформація про оплату праці учасників виборчого процесу на виборах Президента України 2019. Дивують цифри – абсолютний демпінг. Раніше платили більш щедро. Щонайменше вдвічі.

Чи етично брати гроші за роботу в виборчій кампанії? Вважаю що етично. За роботу необхідно платити. Відносно схеми оплати і законності – тут є питання… Знову таки – питання не до учасників процесу на низах, а до організаторів і платників. Саме вони (майбутні Президенти та Депутати різноманітних рад) мали б дану оплату кешем легалізувати на законодавчому рівні.

Всі знають наскільки прижимисті в оплаті праці підлеглих наші можновладці – лишнього не заплатять ніколи (приклад Українських зарплат – менше вже неможливо). Тож якщо платять начальнику штабу 1000 $/місяць – значить він того вартий:

СІТКА | 93 виборчий округ | Богуславський, Кагарлицький, Миронівський, Рокитнянський райони | міста Переяслав-Хмельницький, Ржищів |

Знайомимося з елементами «славнозвісної» сітки Порошенка в 93 виборчому окрузі Київської області.

Нижче наведене посилання, за яким можна детально ознайомитися, куди ідуть бюджетні кошти, яким особам там в якому розмірі по Київській області:

https://drive.google.com/…/1EIMppEG2zcnQkzyi6Jy5vPdQieov3iY…

В. Собко

Джерело: Громада Миронівщини