Вибір року 2019: бізнес броварчанина визнали лідером ринку. «ЦирюльникЪ Barbershop» – найкраща мережа барбершопів України

image
26 Грудня 2019, 16:02
Поділитися:

7 грудня 2019 року в м. Київ пройшла щорічна церемонія нагородження номінантів Всеукраїнської премії «Вибір року 2019», де було оголошено список із 50 товарів та послуг № 1 в Україні за вибором споживачів.

  За підсумками всеукраїнського дослідження, в номінації «барбершоп року» перемогла мережа традиційних чоловічих перукарень –  «ЦирюльникЪ Barbershop».

Саме в Броварах почалась історія бренду. Тут в 2014 році відкрився перший філіал «ЦирюльникЪ Barbershop» на проспекті Незалежності 2Б. За п’ять років хлопці відкрили ще двадцять традиційних чоловічих перукарень. Загалом, зараз в мережі працює 21 барбершоп: два в Броварах і 19 в Києві. В найближчі роки планується збільшити кількість закладів мінімум вдвічі.  

  «Це був абсолютно новий формат, відкриваючи який ми добряче ризикували. Але ми якісно виконуємо свою роботу, саме тому нам вдається. Кожного дня ми обслуговуємо більше 1000 чоловіків. Робимо це віддано та професійно. На сьогодні під торговою маркою працює 21 заклад, два з них в Броварах. В Києві ми маємо аж дев’ятнадцять барбершопів. Все це – наша власна мережа. Ми не продаємо франшизу. Суворе дотримання стандартів якості і комфорту клієнтів для нас є пріоритетним. Тому розвиваємо всі заклади під одним керівництвом», – розповідає власник мережі Андрій Остапчук.

  Визначення переможців премії «Вибір року 2019» відбувається в тому числі і шляхом дослідження. Його проводить міжнародна компанія Ipsos. Завданням дослідження є комплексна оцінка послуги на ринку, серед конкурентів. Додатково враховують думку журі. Цього року до складу журі увійшли зокрема Влад Яма, Костянтин Грубич, Ольга Фреймут, Андрій Джеджула, Євген Нищук, Юрій Горбунов.

Довідка: що таке барбершоп?

Барбершоп – суто чоловіча перукарня в традиційному американському стилі. Майстри в таких закладах теж чоловіки. В перукарнях створюється дружня атмосфера. Тут пригощають напоями, є зона відпочинку. Окрім стрижок волосся на голові тут стрижуть бороду і голять небезпечною бритвою. Насправді, з міркувань гігієни в сучасних барбершопах використовують «опаски» зі змінними лезами.


 

В чому відмінність барбершопу від звичайного салону?

Перш за все – в рівні майстерності перукарів. Барбери (так називають майстрів барбершопів) сконцентровують свій розвиток виключно на чоловічих стрижках. Проходять спеціальне навчання та постійно підвищують рівень на різноманітних майстер класах.

Атмосфера. Як ми вже згадували – в барбершопах панує чоловічий дух. Сюди приходять не виключно за стрижкою, а й щоб відпочити від буденних справ. В таких перукарнях є зручні зони відпочинку з диванами та можливістю пограти в останню версію Fifa, Mortal Kombat або NFS. Тут вас пригостять віскі, пивом або безалкогольними напоями на вибір. Відвідувачі тут скоріше гості аніж клієнти.

Вартість послуг в «ЦирюльникЪ Barbershop»:

Ціна на послуги залежить від рівня майстра якого ви обираєте. На рівень впливає професійна підготовка, досвід роботи. Починають перукарі зі статусу «молодший барбер». Найвищій рівень – «Арт барбер». В найвищу категорію входять переможці міжнародних конкурсів та чемпіонатів з перукарської майстерності. В незалежності від рівня гості отримують професійні стрижки та якісне обслуговування. Під час виконання послуг барбери використовують косметику та інструменти світових брендів.

Чоловіча стрижка – від 300 грн.
Стрижка машинкою – від 150 грн.
Стрижка бороди – від 150 грн.
Королівське гоління небезпечною бритвою – від 250 грн.
Дитяча стрижка (для хлопчика) – від 200 грн.

Контактні данні та адреси закладів:

Сайт: https://zirulnik.com .
Телефон: 0 800 331771 (безкоштовно для всіх операторів України).
м. Бровари, проспект Незалежності, 2Б.
м. Бровари, вулиця Київська, 234А.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed