Введені в дію нові міжнародні рахунки для сплати податків і зборів

image
17 Жовтня 2019, 14:12
Поділитися:

Із 1 жовтня введені в дію нові міжнародні рахунки для сплати   податків і зборів, відкриті відповідно до вимог стандарту IBAN.

Бориспільське управління ГУ ДПС у Київській області нагадує, що на виконання п. 3 постанови Правління Національного банку України від 28.12.2018 № 162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні» Державною казначейською службою України здійснено заміну діючих рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог стандарту IBAN.

Для платників єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування з 01.10.2019  введено в дію нові бюджетні рахунки 3719 за стандартом IBAN в АС «Є-Казна Доходи» для сплати ЄСВ, які відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (код банку — 899998).

Кошти, які сплачувались платниками з 01.10.2019  на старі рахунки по зарахуванню єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.

З новими рахунками для сплати податків і зборів платники Бориспільського району та м. Бориспіль можуть ознайомитись за посиланням.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама