Вуса, “чумна” картина, батіни труси і не тільки: ТОП-12 найдивніших оголошень з OLX

image
24 Липня 2023, 13:50
Поділитися:

Платформа для оголошень OLX дуже популярна серед українців. Щодня користувачі публікують тисячі  повідомлення про продаж найрізноманітніших речей. Та можна знайти оголошення, які викликають щире здивування та сміх.

Журналісти 44.ua зібрали для вас добірку “перлів” з OLX.

Котячі вуса

Киянка шукає бажаючих придбати котячі вуса. Автор зазначає, що не висмикував їх з пухнастика, і зібрав ті, що “випали природнім шляхом”. Можна використовувати для рукоділля. Та в Мережі є поради цікавіші. Кажуть, що якщо ви покладете три котячих вуса до гаманця, то вони ніби магніт будуть притягувати гроші.

Редакція все ж радить не надто сподіватися на цей метод, і підшукати роботу, яка вас влаштує.

Червоні труси на люстру

Авторка оголошення запевняє, що куплені в неї червоні труси за допомогою магічного ритуалу від Сіморона принесуть вам гроші і “підрихтують” жіночу енергію. Інструкція додається.

“Цей магічний обряд бере свій початок із Сіморона – це один із видів популярної психології. Червоні труси на люстрі можна закидати з різних приводів.

Ходіть у червоних трусах і налаштовуйтесь на нове та легке джерело доходу, а ввечері весело закидайте білизну знову до стелі”, – радить автор і додає, що самотні жінки таким чином зможуть знайти чоловіка.

Найдивніші оголошення

Найдивніші оголошення

Вірогідно, автор передивився один з випусків “Аферистів в сітях”, в якому один з “екстрасенсів” також використовував метод трусів на люстрі. Олена-Христина Лебідь не повірила в цей метод, і редакція не радить.

Успіх через рукостискання

Автор оголошення за тисячу гривень готовий через рукостискання “зарядити” вас успішним успіхом прямо в Оболонському районі Києва.

Найдивніші оголошення, OLX

Найдивніші оголошення, OLX

“Тільки зустріч, поштою не відправляю, губиться”, – попереджає він.

Чотирилисник конюшини

За майже 6000 грн автор обіцяє чотирилисник конюшини, який забезпечить “необмежений запас успіху на все життя”. Трохи бентежить, що конюшина б/в, то ж сильно розраховувати на безліміт успіху не радимо.

Найдивніші оголошення, OLX

Найдивніші оголошення, OLX

Труси баті

Що ж, тема спідньої білизни знов актуальна. Та автор не просить закидати їх на стелю, і чесно зізнається, що поцупив їх у батька, доки той “просихав”. Він запевняє, що покупець “буде відчувати себе комфортно в будь-якій атмосфері, навіть вдома у свекрухи”. 

Найдивніші оголошення, OLX

Найдивніші оголошення, OLX

Скельце, через яке вдарилась Полякова

Авторка стверджує, що має скельце, через яке співачка Оля Полякова вдарилася кокошником, і готова віддати його “всього” за 190 000 євро. Та фанати “королеви ночі” точно знають, що свій кокошник вона спалила ще в серпні минулого року. Тому спроба гарна, але не зараховано!

Найдивніші оголошення

Годинники за 80 мільйонів

Жартівник зі столиці пропонує купити в нього радянський мотлох у вигляді годинників за 80 мільйонів гривень. При цьому чесно зізнається, що не всі з них працюють. Єдине питання. Чому саме 80, а не 100?

Найдивніші оголошення

“Чумна” картина за 80 мільйонів

Якщо попередній лот не зацікавив, і ви все ще в пошуках, куди витратити 80 мільйонів, то це оголошення для вас. Киянин пропонує купити картину під назвою “Процесія чумних лікарів”.

Найдивніші оголошення

“Живопис за спогадами лікарів смертельного характеру. Ватман, кава, сангіна. Самовивіз”, — йдеться в описі.

Можливо, в автора просто залипла кнопка “0” на ноутбуці, і таким чином з’явилися зайві нулі? 

Магічний сірник

Андрюха з Київської області продає загадковий і магічний сірник. На жаль, автор не пояснив, які саме здібності має “незвичайна спічка”. За 10 мільйонів гривень, які він хотів би отримати за цей “скарб”, вона має як мінімум телепортуватися до москви і спалити її вщент.

Найдивніші оголошення

Ручка за 5 мільйонів

Мешканець Печерського району столиці продає найдорожчу в світі ручку за 5 мільйонів гривень. Ні, це не Parker, а звичайна кулькова ручка гривень за 20. Та автор вирішив “зловити” покупця хитрощами.

Найдивніші оголошення

“Ціна обумовлена тим, що тільки одиниці в світі можуть собі таке дозволити”, – пояснює він.

Підбадьорливий напій

Якщо у вас є зайвих 1000 гривень, і ви гурман, то це оголошення для вас. Автор пропонує підбадьорлийи напій 1989 року, який насправді виявився совєцким шампанським. Продавець чесно попереджає, що бульбашок чекати не варто.

Найдивніші оголошенняНайдивніші оголошення

Карбонові тяги чемпіона

“Всього” майже за 10 мільйонів гривень ви можете стати щасливим власником старих резинових шльопок рідкісних карбонових тяг чемпіона. Автор зазначає, що диво-капці з карбону та титану розганяються до 100 км/год за 1 мс та мають еродинамічні дірки для кращої притискної сили.

Найдивніші оголошення

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua