Вулицю Глибоцьку перекриють із 8 липня на визначений період

image
7 Липня 2020, 23:00
Поділитися:

У зв’язку з проведенням капітального ремонту зливової каналізації на вулиці Глибоцька, на ній буде тимчасово припинено рух.

Виконавчий комітет Бориспільської міської ради на засіданні 6 липня прийняв рішення Про тимчасове припинення руху транспортних засобів на вулиці Глибоцька на ділянці від перехрестя з вулицею Ясна до перехрестя з вулицею Південна.

Питання прокоментував перший заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук.

Пряма мова Миколи Корнійчука: «Закінчується будівництво зливового колектора з лівого боку вулиці (у напрямку Глибокого). Простіше було б прокладати колектор з правого боку дороги, що нижчий. Але там під проїжджою частиною проходить два газопроводи: високого і середнього тиску. Тому не можна «вписати» туди трубу діаметром 300 мм. Її проклали зліва на узбіччі дороги. Потрібно зробити переходи через проїжджу частину від бордюрів тротуару, де збирається вода, і поставити дощоприймачі. Заплановано 13 переходів. 

Дорога буде перекрита з середи, 08.07.2020, до п’ятниці, 17.07.2020, щодня з 08:00 год. до 17:00. 

Переходи після прокладання колектора засипатимуться щебенем та піском. Після завершення асфальтне покриття відновлять. Тоді можна планувати капремонт вулиці Глибоцька».

Нагадаємо, відповідно до рішення виконкому, виконавець робіт — ТОВ «СТАРТБУД» — на період тимчасового припинення руху по вулиці Глибоцька організує об’їзд транспортних засобів по вулицях Ясна, Польова, Південна.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама