Вулицю Героїв Небесної Сотні перекрили для руху авто через аварію на каналізації – ФОТО

image
8 Червня 2019, 11:07
Поділитися:

Сьогодні зранку працівники аварійної служби перекрили повністю проїзд вулицею Героїв Небесної Сотні на ділянці навпроти магазину «Форум». Про це повідомляють свідки, підтверджуючи свої слова фотографіями. Причиною стала аварія на напірному каналізаційному колекторі, кажуть у комунальному підприємстві «Броваритепловодоенергія».

Зазначимо, майже дві години тому комунальники  повідомили лише про обмеження руху транспорту по вулиці Героїв Небесної Сотні, не уточнюючи, чи можна проїхати дорогою взагалі. Свідки подій розповіли, що вулиця перекрита повністю – навпроти магазину «Форум». Як доказ – фотографії з місця подій.

На місці подій працює аварійна служба

Водночас у контакт-центрі Броварів підтвердили повне перекриття вулиці та зазначили, що для ліквідації аварії буде перекрито рух автотранспорту, а також змінено автобусні маршрути. Зазначимо, вулицею Героїв Небесної Сотні проходить маршрут № 403-А. Як саме змінять маршрут, наразі не повідомляють.

В КП «Броваритепловодоенергія» вказують, що намагатимуться ліквідувати аварію якнайшвидше. Однак на конкретні терміни не вказують.

Як розповів «Трибуні Броварів» керівник КП «Броваритепловодоенергія» Василь Андреєв, зараз комунальники розривають ґрунт до труби, після чого буде зрозумілою серйозність проблеми. Водночас в оселях мешканців вода через аварію не зникне, адже каналізаційний потік уже переключили на іншу гілку колектора, який справляється із навантаженням.

Фото – Олександр Плахов

Джерело: Трибуна Бровари