Вуличне освітлення вмикатимуть лише на 2 години, а у селах громади взагалі вимкнуть

Вуличне освітлення вмикатимуть лише на 2 години, а у селах громади взагалі вимкнуть
31 Травня 2024, 10:10
Поділитися:

Під час планової наради у секретаря Бориспільської міської ради начальник головного управління житлово-комунального господарства Вячеслав Толкач підняв питання вуличного освітлення. Він повідомив, що збої електропостачання збивають і час увімкнення-вимкнення ліхтарів, через що вони можуть світитися вдень. Це викликає обурення людей, які не знають, що вуличне освітлення працює на годинниковому механізмі. Після кожного екстреного відключення електроенергії до трансформаторних підстанцій має виїжджати бригада, щоб перевести годинники. 

У зв’язку з цим багато міст взагалі відключили вуличне освітлення. Вячеславв Толкач нагадав, що з метою економії коштів вуличне освітлення у Бориспільській громаді і так уже вимикають на час комендантської години. Ліхтарі гасять на всіх вулицях, крім Київського Шляху. 

У ході обговорення проблеми прозвучала думка, що сьогодні темніє пізно, під час комендантської години освітлення не потрібне взагалі, а вранці світає рано і о 4 ранку на вулиці вже видно. У той же час визначилися, що це питання обговорюватимуть додатково.

Уже до кінця тижня рішення було прийняте. Вячеслав Толкач повідомив «Вістям», що з п’ятниці 31 травня у селах громади вуличне освітлення не вмикатимуть взагалі. А у Борисполі ліхтарі світитимуть лише вечорами із 22.00 до 24.00.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама