Вуличне освітлення в Борисполі вимкнуть до стабілізації ситуації з електропостачанням

Вуличне освітлення в Борисполі вимкнуть до стабілізації ситуації з електропостачанням
6 Червня 2024, 17:57
Поділитися:

Соцмережі Борисполя рясніють повідомленнями про ліхтарі вуличного освітлення, що світять цілодобово. На фоні постійних відключень світла це суттєво підвищує соціальну напругу в місті. Нещодавно «Вісті» писали, що міською владою було прийняте рішення про обмеження годин роботи вуличних ліхтарів — їх мали вмикати в Борисполі лише на дві години, а в селах взагалі вимкнути. Причина — неможливість вчасного переналаштування годинникового механізму, що дає збій після стабілізаційних відключень. Вочевидь, план не спрацював — ліхтарі горять мало не цілодобово.

З питанням, як міська влада планує вирішити цю проблему, «Вісті» звернулися до начальника головного управління житлово-комунального господарства міста В’ячеслава Толкача.

«З сьогоднішнього дня (6 червня – ред.) вуличне освітлення не вмикатиметься взагалі, — повідомив у відповідь керівник. — Є відповідний лист-прохання від ДТЕК. Сьогодні до обіду ми все вуличне освітлення вимкнули. Воно не працюватиме, доки не закінчаться стабілізаційні відключення електроенергії».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама