вул. Степана Разіна планують перейменувати – Трибуна – Бровари

image
26 Березня 2020, 04:21
Поділитися:

У Броварах розпочалось громадське обговорення щодо перейменування вулиці Степана Разіна. Запропонована нова назва – на честь київського князя Володимира Мономаха. Обговорення триватиме до 31 травня. В ньому можна взяти участь, зокрема, в телефонному режимі, а також за допомогою електронної пошти.

Нагадаємо, рішення про початок громадського обговорення ухвалила комісія з питань найменувань та пам’ятних знаків 28 лютого. Загалом за пропозиціями мешканців було запропоновано перейменувати 4 вулиці, однак колегіальний орган вирішив ініціювати процес лише щодо однієї.

Знову актуально: перейменування вул. Разіна та меморіальна дошка Петлюрі

Зазначимо, під час обговорення питання  на засіданні комісії члени колегіального органу не підтримали пропозицію ініціатора назвати вулицю на честь одного із синів Володимира Мономаха. Водночас, спираючись, зокрема, на минулі висновки Інституту історії України Національної академії наук України, вирішили увічнити ім’я саме батька.

Інформаційне повідомлення про початок громадського обговорення

Як зазначено в оголошенні, обговорення триватиме по 31 травня. Пропозиції та відгуки громадян і організацій щодо перейменування можна надавати через офіційну електронну скриньку Броварської міської ради [email protected], а також телефоном. Номер контактцентру Броварської міської ради: 6-11-11.

Читайте також:

2016: Епопея перейменувань: вулиця Щолківська може зникнути, Лермонтова та Разіна поки лишаються
Вулиці Броварів перейменовано в законний спосіб ‒ Верховний Суд
Пам’ятаємо і пишемо правильно: перелік перейменованих вулиць та провулків Броварів

Post Views:
38

Джерело: Трибуна – Бровари